Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2014 18:31 - много силно
Автор: kisskissme Категория: Тя и той   
Прочетен: 1247 Коментари: 3 Гласове:
6



 Защо мъжете не говорите за чувствата си.Няма да ви заболи.Как да накарам приятеля ми да се отпусне.Нараняван бил и край за мен е затворено.Иска само........ и бяга а иначе имал чувства е някой може ли да ми помогне?Благодаря предварително.


Тагове:   любов ли е това,


Гласувай:
6


Вълнообразно


Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. whitebarde - оправдания.
08.11.2014 19:46
Всеки е нараняван в тоя живот. Ако един мъж "не може да се отпусне" с новото си гадже повече от 2-3 седмици, максимум 1 месец след като е тръгнал с нея, най-вероятно още "вътре в себе си" е с бившата си и се е хванал с въпросната девойка само за да си "повдигне самочувствието" (или заради секса). Или пък има някакъв друг проблем- или в отношенията между двамата ..или ..психически.
цитирай
2. metlichina - истинската любов се познава...
13.11.2014 14:08
по мигновенното отдаване... тя винаги идва, когато най-малко я очакваш..
останалото е просто настроение..
цитирай
3. triprocentovmuj - Здравей. Зависи много от възрас...
13.03.2015 18:09
Здравей. Зависи много от възрастта. Подобно оправдание в повечето случаи е детинско и имам подозрения, че може да преекспонира и преувеличава това, което му се е случило. Възможно е и да си измисля и просто да отбягва връзки и да търси т.нар. fuckbuddies връзка (само секс). По мои лични наблюдения, повечето мъже, които казват, че са "били наранявани" (кажи-речи 7 от 10), всъщност са били отхвърлени (т. нар. сложени във "френдзона") от момичетата, които харесват, когато са споделили интереса си към тях. И оттам следва това страхо-вярване, че "ако й кажа как се чувствам, тя ще ме отхвърли". Други мъже си мислят, че да се "разкриеш", "отвориш" и т.н. емоционално, е меко-казано педерастко, немъжествено и те кара да изглеждаш като слабак, което отвращава жените.

Казвам ти, че такива извинения са детински и несериозни, защото кога ще видиш един истински мъж да седне и да ти мрънка и да си признае, че "бил нараняван"?! Един сериозен мъж знае, че хленченето и извиненията и да излежда като слабак не му прави никаква услуга, и ще избягва въобще да говори за себе си и нещата около себе си в негативен аспект.

В доста от случаите това е оправдано. Все пак за чувства се говори вече когато си в сериозна връзка с някого и доверието е изградено и силно от двете страни. Много мъже обаче правят грешката да налитат прекалено рано с чувствата си, подтискат момичетата и следователно биват отхвърляни. Оттам започва и това суеверие.

Другите 3 от 10 мъже им е било изневерявано и нямат доверие на жените. Тук е моментът да се попиташ дали вината е била в него, че е бил зарязан, или просто е избрал некачествено момиче. И 2та случая не говорят добре за него - в първия случай той е бил изоставен поради физически / личностни дефицити. Във втория случай - поради неопитност, неадекватност или някаква друга слабост - не умее да подбира качествен партньор.

Аз ти дадох доста варианти и то малко късно, но се надявам да съм ти помогнал.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930